Vaše zkušenosti s čínskou a tibetskou medicínou:

Děvče (5 let) – opakující se nachlazení, časté záněty průdušek

Vše začalo, když bylo dceři něco málo přes 7 měsíců. Začala mít teploty s obyčejným nachlazením, a i tak po pár týdnech dostala první antibiotika. Nachlazení se stupňovalo, časté záněty průdušek a po čase byla zjištěna alergie na roztoče. Takže nadále se střídala antibiotika s léky na alergii, až to skončilo na silném zápalu plic a dcera byla převezena na intenzivní péči do nemocnice. Do školky chodit nemohla, protože byla stále nemocná. Byl to kolotoč na pohon lékařských předpisů. Dnes je to skoro rok, co má dcera začala užívat vaše produkty a kdy jsme ukončily to dlouhé čtyřleté trápení. Dnes již vím, že zbytečné! Nyní chodí dcera do školky nepřetržitě a produkty užívá preventivně k posílení.

J.Ch. Lanškroun

Žena (44 let) - zhubnutí o 11 kg, únava, bolest hlavy

I vzhledem k časté únavě a bolestem hlavy jsem nejprve začala očistou organismu vaším čajem a  vlákninou pročišťující střeva, pak jsem podle vašeho doporučeného dávkování přidala i biovápník a biozinek - a za 5 týdnů jsem zhubla úžasných 11 kg! Cítím se teď celkově mnohem lépe, kúru si určitě zopakuji - už se těším:-)

I.P. Praha

Žena (50let) - cysta

Dobrý den, chci Vám jen napsat, že cysta se skutečně téměř vstřebala.      Z původních 39 mm zbyla jen asi cca 7 mm, paní doktorka byla příjemně překvapená, říkala, že už se asi vstřebá celá. Ono opravdu platí, věř a víra tvá tě uzdraví...
Děkuji Vám moc za doporučené přípravky!

M.R. (Žďár n.S)

Žena (65 let) - artróza II. a III. stupně

Vyšetřením mi ortoped zjistil artrózu v kolenou a kyčlích s tím, že je to dědičné, musím se s tím smířit, pravidelně dojíždět na tzv. "zlaté injekce" a  časem naplánoval i operaci. Díky pomoci mojí sestry Jany, která již znala a užívala Vaše přípravky, jsem po konzultaci nejdříve pročistila organismus a pak hned začala doplňovat potřebný rychle se vstřebávající vápník - postupně v různých formách. A výsledek se dostavil! Operace kolene byla odvolána, na obstřiky už rok a půl jezdit nemusím, a abych předešla opětovnému zhoršení stavu každý půl rok si raději preventivně tento opravdu účinný vápník s minerály ráda využívám!

J.P. Jesenice u Rakovníka


Žena (60 let) – osteoporóza, vysoký cholesterol

Asi v 55 letech mně byla diagnostikována osteoporóza – páteř i končetiny, přetrvávala bolest zad. Předepsané léky nepřinesly žádný výsledek a navíc na ně vznikla alergie. Lékař mi doporučil hormonální léčbu. Před třemi roky jsem začala s užíváním hormonů, před dvěma roky jsem proti vědomí lékaře vysadila předepsaný preparát a začala s očistou organismu a doplněním Biovápníku od vás. Na jaře jsem byla na kontrole stavu osteoporózy. Bylo zjištěno, že je vyléčena! Průběžně se mě sestry i lékař, s nimiž jsem přišla do styku, ptali, co že jsem to užívala. A dodávali, že takové výsledky nejsou obvyklé! Pokračuji v pití čaje a provedu další očistu. Také na interním vyšetření byly zjištěny všechny parametry v normě, včetně cholesterolu, na který jsem dříve brala léky. A přitom dietu nedržím. Pan doktor dlouho studoval výsledky vyšetření, a potom prohlásil – je vidět, že když se chce, tak to jdeJ

A.J. Krasíkov

Žena (31 let) – dvouletá snaha otěhotnět

Dva roky jsem se snažila otěhotnět, ale to se stále nedařilo. Po roce mi lékař sdělil, že je potřeba začít s léčbou neplodnosti. Nastal kolotoč různých vyšetření, které jsem musela podstoupit jak já, tak i můj manžel. Příčina neplodnosti se nenašla. Jen hladina jednoho hormonu u mě byla hraniční, ale to prý by nemělo vadit. Lékař přikročil k léčbě, injekce, tabletky, opakované kontrolní ultrazvuky – vše bylo v normě! Nakonec mě poslal do nemocnice na diagnostickou laparoskopii s vyšetřením průchodnosti vejcovodů. Laparoskopie prokázala, že v břišní dutině je všechno v pořádku. Ale otěhotnět se mi stále nedařilo, lékař nás už chtěl objednat do centra asistované reprodukce k umělému oplodnění. V té době jsem již znala vaše přípravky, proto jsem si pro jistotu než přikročíme k tak psychicky, fyzicky i finančně náročnému procesu, nasadila léčebnou kúru na neplodnost. Nic jsem neošidila a již během kúry jsem byla těhotná. Moje tělo zřejmě potřebovalo zharmonizovat Jin a Jang, a to se povedlo. Během těhotenství jsem poctivě užívala kúru pro těhotné. Dnes mám holčičku, kojím ji, a stále některé produkty užívám, a díky tomu je asi moje dcerka zdravé, klidné a veselé dítě. Peníze vložené do produktů mě vůbec nemrzí, v centru asistované reprodukce by to bylo mnohem dražší a rozhodně ne tak pohodové.

M.R. Letohrad

Žena (60 let) - problémy se zlomeninou kotníku

Jako dárek k narozeninám jsem dostala poukaz na seskok padákem, který ale bohužel skončil zlomeným kotníkem. Po opakovaném "přeléčení" s nedostačujícími výsledky ode mě nakonec chirurg, ortoped, neurolog i kožní lékař dali ruce pryč s tím, že se s tím musím smířit. Na nohu jsem však bez bolesti nemohla došlápnout a po kanceláři se pohybovala raději na kolečkové židli. Teprve po využívání většího množství vašeho asi zázračného biologického vápníku a protizánětlivého přípravku mi kostní dřeň začala dorůstat, kotník přestal bolet a já zase mohu chodit. Děkuji!

M.R. Praha

Muž (81 let) - před operací prostaty

I přes to, že lékař již stanovil datum operace prostaty, nasadili jsme čistící kúru s protizánětlivým přírodním antibiotikem. Za 14 dnů na kontrole před operací se lékař ptal, co muž pil, že má tak čistou moč. Výsledky byly již na polovičních hodnotách, ale stále hrozila operace. Přesto jsme pokračovali dále s doplněním potřebných minerálů a vitamínů. Pacienta přijali do nemocnice, jenže ve výsledcích , které přišly z laboratoře, byl jeho stav v normě. Lékař s úžasem zjistil, že nemá co operovat a pacienta vrátil domů. Muž  i nadále pije váš čistící čaj.

J.Š. Náchod

Žena (53 let) – zlomená noha, kost nesrůstala

Zlomená noha mi byla 2x operována, kost nesrůstala 9 měsíců, z rány mi vytékala žlutá tekutina, na nohu jsem nesměla došlápnout – berle. Začala jsem užívat kúru na zlomeniny. Za 14 dní mi přestala téci žlutá tekutina z nohy, za dalších 14 dní mě začalo v kosti svědit – kost se začala hojit. Přesně za tři měsíce po dobrání vámi doporučených produktů mi lékaři sundali železo z nohy. Byla jsem na rehabilitaci v Brandýse a nyní mám nohu v pořádku. Občas si vaše produkty koupím. Cítím se dobře!

L.P. Žichlínek

Žena (52 let) - paradontóza, cukrovka

Jsem diabetik I.typu, tzn. člověk doživotně odsouzený k užívání inzulínu, jelikož mi již nikdy nebude fungovat slinivka. Proto se snažím, aby mé ostatní orgány v těle pracovaly co nejlépe. Před 4 měsíci jsem začala nejdříve důkladnou očistou, dále jsem doplnila živiny biovápníkem pro snižování hladiny cukru v krvi a biozinkem, a také posílila svoji imunitu - a překvapení bylo na světě. Jednak jsem snížila dávky inzulínu, ale úplně mi vyrazilo dech, když mi moje zubařka oznámila, že moje dásně, které byly ještě před šesti měsíci napadené parodontózou, jsou v pořádku a na plánovaný operační zákrok zatím nemusím. Byly jsme překvapené obě, já i paní doktorka, která hned chtěla vědět, co jsem dělala, že mám takové výsledky. A tak se mi vlastně podařilo zabít dvě mouchy jednou ranou a mám z toho obrovskou radost.

H.P. (Pardubice)

Žena (48 let) – diagnostikovány žlučníkové kameny

Ultrazvukem mi zjistili kameny velikosti 1,2 a 1,3 cm a rovnou mě objednali na operaci. Po pětitýdenní kúře vaším čajem a čistícím přípravkem – zmíněné kameny rozpuštěny (potvrzeno operatérem), na stěně žlučníku se nacházela pouze tři zrníčka písku. Žlučník je čistý bez zánětu. Bohužel mi nebylo před operací provedeno kontrolní vyšetření ultrazvukem.

A.S. Ústí nad Orlicí